Response count

jacobmanfield
jacobmanfield EnglandCommunity Member - Trial User Qubie ✭
edited July 20 in Survey Platform

Hi

I have used Qualtrics to create a questionnaire and have desseminated it and received responses.

The recorded responses section indicates that I have '153 (135)' responses. When I hover over this response marker it says 'recently removed responses are being processed' (it has said this for days now). However, when I look at the 'Data and Analysis' section I have 5 pages of 82 responses. I have gone through some of my responses and delete some but I have not deleted any more than 10-15 so I am confused by why it says the response is so high yet displays just 82 responses.

The problem I have is that although I have just 82 responses to analyse, when I go to the 'Reports' section it includes 153 resposnes in the reports? How do I stop it doing this so that future reports/analyses only include the 82 responses.

I hope that makes sense.

Best Answers

  • bstrahin
    bstrahin Madison, WICommunity Member - Trial User Wizard ✭✭✭✭✭
    Accepted Answer

    Did you put a filter on your report to only show finished responses? It may be pulling in partial completes?

  • MohammedAli_Rajapkar
    MohammedAli_Rajapkar Mumbai - IndiaCommunity Member, Qualtrics Brand Admin Wizard ✭✭✭✭✭
    Accepted Answer

    It happens sometime.

    Can you try refreshing your account? click on the head icon "which is beside the help" link and then select "Refresh account". See, if its help.

  • akwein
    akwein Community Member Qubie ✭
    Accepted Answer

    I've had similar issues before, and just talked with a helpful rep from support. She said that this can happen from time to time, especially at busy points like right after the launch of a large survey. In more minor cases, an account refresh might take care of it, but in my case, we had to do a forced index. You can initiate this yourself by going to Data & Analysis --> Tools --> Create New Field. You can call it "Test". Once this column is added, it should start a full re-index of existing data. There's no need to add any values under the Test field. It took about 5 minutes, but the issue was resolved thereafter. You can then delete the Test field if you want.

    Hope this helps

Answers

  • csmit141
    csmit141 Ohio USCommunity Member Qubie ✭

    Thanks for the suggestion, but this is not working for me. Any other ideas? Thanks!

  • LaurenK
    LaurenK Seattle, WA, USACommunity Administrator Administrator

    Hey @csmit141! I would recommend reaching out to our Support team so they can further troubleshoot this with you! :)

  • csmit141
    csmit141 Ohio USCommunity Member Qubie ✭

    Thanks! The problem went away over the weekend. The responses eventually caught up.

  • LGL
    LGL LACommunity Member Qubie ✭
    edited August 2019

    Hi, I am having the same issue as described in this tread. The recorded responses section indicates that I have '0 (45)' responses. Just as described earlier, when I hover over this response marker, it says 'recently added responses are being processed for speedier viewing.' It has stayed like this for seven days now, and I was wondering how long it took @csmit141, @jacobmanfield, or any others for the issue to clear up. Qualtrics Support stated that it could take anywhere from 1.5 - 2.5 months and was wondering if that was the case for everyone experiencing this glitch.

  • leonelrelis
    leonelrelis Palo, Leyte, PhilippinesCommunity Member Qubie ✭

    I am having the same problem as @LGL. I hope you can help me, too.